محققان به تازگي دريافتهاند كه مصرف دانه سويا در پيشگيري از سرطان و سكته قلبي مفيد است.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، دانههاي سويا حاوي تركيبات مفيدي براي سلامت و به مقدار زياد شامل توكوفرولها هستند. اين مواد خواص آنتي اكسيداني دارند و در درمان يا پيشگيري از بيماريهاي قلبي و سرطان نقش سودمندي دارند.
به گفته پژوهشگران؛ از اين مولكولها ميتوان در توليد مواد غذايي كاربردي با ويژگيهاي خاص درماني و سلامت زايي استفاده كرد.
توكوفرولها در 4 نوع d , c , b , a وجود دارند كه نوع «c» به مقدار بسيار بيشتري در دانههاي سويا يافت ميشود. اما توكوفرول نوع «a» فعاليت آنتي اكسيداني بيشتري دارد و در بدن انسان به ويتامين «E» تبديل ميشود.
در اين پژوهش محققان دانشگاه مك گيل در مركز تحقيقاتي سورلس گرينز و كشاورزي و پرورش غذا در كانادا، غلظت توكوفرولها را در دانه سويا و ميزان ثبات آن را اندازه گيري كردند.
آنها دريافتند: اين تركيبات در پيشگيري و درمان بيماريهاي قلبي و سرطانها نقش به سزايي دارند و ميتوان از آنها در توليد مواد غذايي مختلف استفاده كرد.
No comments:
Post a Comment