Monday, October 05, 2009

دانه سويا در پيشگيري از سرطان و سكته قلبي موثر است

محققان به تازگي دريافته‌اند كه مصرف دانه سويا در پيشگيري از سرطان و سكته قلبي مفيد است.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، ‌دانه‌هاي سويا حاوي تركيبات مفيدي براي سلامت و به مقدار زياد شامل توكوفرول‌ها هستند. اين مواد خواص آنتي اكسيداني دارند و در درمان يا پيشگيري از بيماريهاي قلبي و سرطان نقش سودمندي دارند.

به گفته پژوهشگران؛ از اين مولكولها مي‌توان در توليد مواد غذايي كاربردي با ويژگي‌هاي خاص درماني و سلامت زايي استفاده كرد.

توكوفرول‌ها در 4 نوع d , c , b , a وجود دارند كه نوع «c» به مقدار بسيار بيشتري در دانه‌هاي سويا يافت مي‌شود. اما توكوفرول نوع «a» فعاليت آنتي اكسيداني بيشتري دارد و در بدن انسان به ويتامين «E‌» تبديل مي‌شود.

در اين پژوهش محققان دانشگاه مك گيل در مركز تحقيقاتي سورلس گرينز و كشاورزي و پرورش غذا در كانادا، غلظت توكوفرول‌ها را در دانه سويا و ميزان ثبات آن را اندازه گيري كردند.

آنها دريافتند: اين تركيبات در پيشگيري و درمان بيماريهاي قلبي و سرطانها نقش به سزايي دارند و مي‌توان از آنها در توليد مواد غذايي مختلف استفاده كرد.


مجله اینترنتی روزنه

No comments:

Post a Comment