Watching PR traffic from selected sources

Sunday, November 08, 2009

عوارض پارازیت های ماهواره ایی



در سال ۱۹۹۴ "ریچارد آلبنز" محقق امواج بر بدن گزارش داد که در مورد اساس سیستم‌های نیروی هوایی، پالس‌های الکترومغناطیسی با موج کوتاه، از نوع ساتع شونده به وسیله "PAVE PAWS" و رادارهای هم فاز مشابه ممکن است باعث ایجاد آسیب‌های مکانیکی از طریق آنچه که پیش ماده و لازمه تشعشع است، شود.

وي در طی یک دوره معین چنین نتیجه‌گیری کرد که انفجارهای ثانویه رادیویی در داخل بافت‌های زنده زمانی‌که به وسیله پالس‌های رادار ضربه می‌خورند، اتفاق می‌افتد و پیش ماده تشعشع یکی دیگر از منابه بالقوه و ثانویه هست، که باعث آسیب بافت زنده می‌شود، که در استانداردهای پرتودهی نادیده گرفته شده است.

همچنين كه اکنون ثابت شده است که تشعشعات موبایل بر روی پروتئین‌هایی که در سلول‌های رشد یافته در آزمایشگاه که از خون شناور انسان گرفته شده است اثر می‌گذارد و پیش‌بیني می‌شود میزان امواج ساتع شده ازبعضی آنتن‌های BTS موبایل و ارسال کننده‌‌ای پارازیت ماهواره‌ای در مناطق پرجمعیت شهر تهران بیشتر از حد استاندارد بین‌المللی است و می‌تواند باعث ایجاد عوارض و آثار سوء شود.

مهندس بابایی، كـارشنـاس مخابرات در اين رابطه به ايلنا گفت: مواردی مثل قدرت امواج پارازیت‌های ماهواره‌ای و مسافت ارسال و مدت توقف دربرابر آن در مضر بودن یا نبودن آن تأثیر دارد و فرد به خاطر قرار گرفتن طولانی در برابر این تشعشعات دچار سرگیجه‌های طولانی می‌شود.

بابایی ادامه داد: قرارگرفتن در تشعشع پارازیت آنتن‌هایی با زاویه 90 درجه و مستقیم در مدت زیاد منجر به عقیمی می‌شود‏ البته درشرایط عادی این تشعشعات آن قدرزیاد نیست اما دراثر زمان زیاد و شرایط قرار گرفتن، منجر به عقیمی شده و كوچكترین آثار آن خستگی مفرط و حالت گیجی است.

وی افزود: پارازیت یا نویزماهواره‌ای كه برای جلوگیری از پخش برنامه‌های برخی شبكه‌های ماهواره‌ای فرستاده می‌شود از چندین نقطه در سطح شهر ارسال می شود.

به هر حال گفته می‌شود كه این دستگاه‌ها در چند نقطه تهران از جمله لویزان، شهرك اكباتان، شهرك غرب، جام جم، ‌تهران‌پارس و مركز شهر پارازیت‌های ویران‌كننده‌ای با قدرت‌های بسیار بالا ارسال می‌كنند و هر روز افراد بیشتری را در معرض اختلال‌های هورمونی قرار می‌دهد. درحالی كه تاكنون هیچ مرجعی از جمله وزیر ارتباطات پاسخگو نبوده است.

تاحدي كه نصرالله ترابی نماينده مجلس شوراي اسلامي خواستار سوال از رئيس جمهور كشور شده و گفت: پارازیت در مرحله اول جزء وظایف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است اما اگر وزیر می‌گوید من خبر ندارم، باید رده بالاتر پاسخ دهد.

اين پيشنهاد در حالي مطرح مي‌شود كه هنوز هيچ جوابي از سوي دولت به اين خواسته داده نشده و مجلس هم بعد از گذشت يك‌ماه گويي جريان را فراموش كرده و به مسائل ديگر به جز سلامتي مردمي كه نماينده آن هستند پرداخته است و در اين بين زيان ديده‌گان اصلي مردم هستند .
گفته می‌شود كه این دستگاه‌ها در چند نقطه تهران از جمله لویزان، شهرك اكباتان، شهرك غرب، جام جم، ‌تهران‌پارس و مركز شهر پارازیت‌های ویران‌كننده‌ای با قدرت‌های بسیار بالا ارسال می‌كنند و هر روز افراد بیشتری را در معرض اختلال‌های هورمونی قرار می‌دهد. درحالی كه تاكنون هیچ مرجعی از جمله وزیر ارتباطات پاسخگو نبوده است.
با طولاني شدن مدت زمان ارسال پارازيت‌هاي ماهوا‌ره‌اي وعدم پيگيري نمايندگان مجلس در اين زمينه و عدم ارائه گزارش وزيران ارتباطات، اطلاعات و بهداشت با وجود وعده قبلي، مسئولين بايد گوش به زنگ نخستين بازخوردهاي اين پارازيت‌ها‌ باشند. بازخوردهايي كه خود را به صورت بيماري در شهروندان نشان مي‌دهد.

بنا به برخي مشاهدات به تازگي افرادي به مراكز درماني مراجعه مي‌كنند كه بنا به گفته برخي منابع علت بيماري آنها ناشي از اثرات تشعشعات پارزيت‌هاي ماهواره‌اي است كه از حدود يك‌ماه اخير بحث‌هايي پيرامون زيان آور بودن آنها در فضاي سياسي و عمومي درصدر اخبار رسانه‌هاي مكتوب و آن‌لاين ( صداو سيما از اين موضوع اصلا خبرندارد) مطرح مي‌شود.

درحالي كه به اذهان عموم مردم هر روز بر شدت اين نوع از پارازيت‌ها نيز اضافه مي‌شود و اگر تا هفته گذشته امكان ديدن يك شبكه ماهواره‌اي بود از اين هفته تمامي شبكه‌ها به مدد اين پارازيت‌ها، كاملا غيرقابل رويت است و مطمئنا براي سلامت مردم تهران كه تاكنون نگران آلودگي هوا بودند خطرناك است.

ازسويي به‌نظر مي‌رسد در ارسال پارازيت‌هاي ماهواره‌اي يك بعد قضيه كه همان سلامت مردم است، ناديده گرفته شده است مردمي كه شايد بخشي ازآنها اصلا رنگ ماهواره و شبكه‌هاي سياسي را هم نديده‌اند.

در يك‌ماه اخير مساله پازاریت‌های ماهواره‌ای ضمن تبدیل شدن به سوژه خبری برای رسانه‌های داخل و خارج از کشور با طولانی‌تر شدن مدت زمان خود نگرانی طیف وسیعی از کارشناسان را مبنی بر تاثیرات زیان‌بار این تشعشعات بر سلامت انسان‌ها نيز در برداشته‌ است.
این موضوع تا حدی بوده که برخي از نمایندگان مجلس با احضار وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به کمیسیون بهداشت به اين امر واكنش نشان دادند ولي پاسخ تقي‌پور در برابر پرسش‌هاي آنان بي‌خبري از اين اختلالات بوده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیران مجموعه او در حالی نسبت به ارسال پارازیت‌های ماهواره‌ای اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند که درحال حاضر تنها نهاد متولی مدیریت، نظارت و هماهنگ کننده فضای فرکانسی کشور، سازمان تنطیم مقررات و ارتباطات رادیویی است و ارسال هر نوع فرکانس با هر میزان شدت، ارتفاع و مدت زمان باید زیرنظر و با هماهنگی رگولاتوری صورت پذیرد ولي مديران اين سازمان هم از اين امر اظهار بي‌اطلاعي مي‌كنند تاجايي‌كه مدير روابط عمومي رگولاتوري در يك مصاحبه ضمن بي‌خبري از اين امر مي‌گويد كه از هدايت كننده اين پارازيت‌ها بي‌خبر است.

دراين بين شاید بتوان مهم‌ترین واکنش درخصوص مساله ارسال پارازیت‌های ماهواره‌ای را اظهارات اعضای کمیسیون بهداشت و احضار وزير اطلاعات‏، وزير‏ ارتباطات‏ و معاون سلامت وزارت بهداشت به اين كميسيون عنوان كرد كه اين احضار هم نتيجه‌آنچناني در پي نداشت چرا كه وزير ارتباطات كه بي خبر بود و وزير اطلاعات و معاون سلامت وزارت بهداشت هم گزارش كاملي نداشتند و خواستار ارائه گزارش خود در هفته آتي شدند كه اين امر هم به دليل ترافيك كاري در حوزه فعاليت‌هاي اجرايي تاكنون به تعويق افتاده است.

فرکانس‌ پارازیت‌های ماهواره‌ای از قدرتی بیشتر ازفرکانس‌های مخابرات برخوردارند

نمایندگان مجلس با وجود ابراز بي‌اطلاعي آقاي وزير اما معتقدند وزارت ارتباطات در این زمینه مسئول است ولي باز هم صابر فيضي مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با رد اظهارات نمایندگان مجلس مبنی بر ارسال پارازیت‌های ماهواره‌ای از سوی شرکت مخابرات اين امر را اين گونه توجيح مي‌كند: ارسال پارازیت‌های ماهواره‌ای در حوزه مسئولیتی ما نیست چرا كه شرکت مخابرات تنها قادر به ارسال فرکانس‌های کمتر از 1800مگاهرتز است ولي فرکانس‌هایی که برای پارازیت‌های ماهواره‌ای ارسال می شود از قدرتی به مراتب بیشتر از فرکانس‌های شرکت مخابرات برخوردار است.

وی افزود: فرکانس‌ پارازیت‌های ماهواره‌ای دارای طول موجی بیش از یک گیگا هرتز هستند که ارسال آنها خارج از توان شركت مخابرات است و اينكه ارسال پارازیت‌های ماهواره‌ای بسیار هزینه بر است و بودجه محدود شرکت مخابرات اجازه ارسال این پارازیت‌ها را به ما نمی‌دهد.

به‌هر حال با ادامه ارسال پارازیت‌ها، نمایندگان مجلس به عنوان وکلاي مردم برای استیفای حقوقشان وارد عمل شدند.

پارازیت‌ها سلامت شهروندان را به خطر انداخته است

مسعود پزشكیان نماینده تبریز و عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خواهان بررسی جدی تاثیرات مخرب پارازیت‌های ماهواره‌ای در سلامت و روان انسان شد و گفت: از نهادی كه مسئول پخش پارازیت برای مختل كردن ماهواره‌ها در شهر تهران است خواهش می‌كنیم به عواقب جدی این امواج مخرب بر سلامت شهروندان تهرانی توجه داشته باشد.

نماینده تبریز خاطرنشان كرد: متاسفانه پخش پارازیت به صورت كاملا بی ضابطه‌ای صورت می‌گیرد و در این خصوص به تنها چیزی كه توجه نمی‌شود سلامت شهروندان است.

نماینده تبریز با اشاره به نقش نظارتی مجلس در دفاع از حقوق شهروندان گفت: مجلس در این مورد باید به صورت جدی وارد شود و از سلامت مردم دفاع كند.

زهره الهیان، نماینده تهران و متخصص زنان و زایمان نیز در پاسخ به پرسشی مبنی بر تأثیر امواج پارازیت بر زنان باردار و

افزایش سقط جنین اظهار داشت: اگر آمار مستندی ارائه شود که در ماه‌های اخیر افزایش سقط جنین داشته‌ایم به کمیسیون بهداشت مجلس ارائه شود و مطمئناً قابل پیگیری است.

انوشیروان محسنی بندپی، نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز دیگر نماینده‌ای بود که با هشدار نسبت به تأثیر مخرب پارازیت‌های ماهواره‌ای و مخابراتی بر سلامت روان شهروندان تهرانی، اظهار داشت: متأسفانه بعد از انتخابات انواع پارازیت‌های مخابراتی به شدت افزایش یافته که مطمئناً برای سلامت تهرانی‌ها نگران‌کننده است.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان این که گزارش‌ها و تحقیقات متعدد حکایت از خطرناک بودن امواج پارازیتی برای سلامت جسمی و روانی انسان دارد، خاطرنشان کرد: تحقیقات همچنین نشان داده که امواج پارازیت تأثیرات مخربی بر اعصاب و روان انسان نیز بر جای می‌گذارند.
آنچه تا کنون از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و برخی کارشناسان بی طرف مطرح شده است تنها ذکر هشدارهای عقیم بوده است هشدارهایی که الزام آور نیست و گویای ضعف در سیستم های قانونی ماست واقع امر آن است که مردم ما نیازی به لفاظی اشخاص ندارند مردم می پرسند به چه قیمتی با زندگی ما و کودکان بی گناهمان بازی می کنید کودکی که دوره جنینی خود را طی می کند با این تشعشعات می تواند دچار اختلالات جسمی شدید گردد معلولیتهای جسمی و حرکتی و در نهایت اختلالات رفتاری که می تواند منجر به بروز حوادث خشونت بار برای آیندگان گردد . متفکر برجسته ایی نظیر ارد بزرگ می گوید :مردم به دنبال گزارش روزانه فرمانروایان نیستند! آنان دگرگونی و بهروزی زندگی خویش را خواستارند !! .


پارازیت‌ها؛ مضر یا بی‌ضرر؟

گیجی و خستگی، ناشنوایی مزمن، التهابات و سرطان‌های پوستی، خونی، نخاع و اختلالات هورمونی (عقیم شدن مردان) و مشکلات باروری (در خانم‌های باردار) از جمله مواردی هستند که کارشناسان از احتمال بروز آنها در انسان بر اثر این امواج خبر می‌دهند. پیش از این نگرانی‌ها بیشتر درمورد امواج رادیویی و تلویزیونی و امواج آنتن‌های BTS موبایل صدق پیدا می‌کرد اما حالا امواج ارسالی روی ماهواره‌ها نیز به موارد قبلی اضافه شده است.



No comments: